individuele Coaching, waarvoor?

Je kunt bij mij terecht voor coaching wanneer je moeite ervaart na een heftige gebeurtenis, als je vastloopt met jezelf, als je je continu gestrest voelt, of kampt met burn-out, als je last hebt van somberheid, verdriet, rouw, wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf ergens bent kwijtgeraakt, of misschien zelfs nooit gevonden. Maar gun jezelf vooral ook eens een paar gesprekken als deze problemen er allemaal niet zijn en je gewoon graag wat meer tijd en aandacht wilt besteden aan jezelf en je diepere drijfveren, om meer contact met jezelf te krijgen.  

Wat heb ik eraan? 

Samen kijken we naar wat je aan moeite in je leven ervaart en hoe jij ermee omgaat. Je hebt misschien patronen ontwikkeld, onbewust, lang geleden, die toen goed werkten voor jou, maar die nu tekort schieten. Door hier samen naar te kijken en bij stil te staan, te begrijpen, zonder oordeel, ga je ook andere keuzemogelijkheden zien en merk je dat je weer nieuwe energie voelt. 

De gesprekken

De gesprekken duren 50 minuten en vinden plaats in Leiden, op dinsdag en donderdag, ook 's avonds. We bepalen in overleg wat nodig is voor jou, ook het aantal gesprekken. 

Als je een partner hebt...

…is het thuis vaak lastig over te brengen wat de gesprekken met je doen. Om te voorkomen dat er hierdoor verwijdering tussen jullie ontstaat, wil ik je aanmoedigen om je partner mee te nemen naar de gesprekken. Jullie relatie profiteert op die manier ook van de gesprekken. Als jullie samen komen, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben per sessie. Tijd en tarief zijn dan hetzelfde als onder Relatiegesprekken.