In het gezin kan het plezier van het samenleven soms ver te zoeken zijn. Vervelende patronen die erin geslopen zijn, om welke begrijpelijke reden ook, negativiteit in de omgang met elkaar, ruzies die steeds terugkeren… Of misschien ervaar je juist een langs elkaar heen leven, een gebrek aan contact en mis je het gevoel van verbondenheid.
In gezinsgesprekken wil ik jullie helpen om elkaar echt te zien en te horen, zonder veroordeling. In die sfeer gaan jullie een veilig contact met elkaar opbouwen, met elkaar delen waar je tegenaan loopt, wat je mist en wat je nodig hebt. Je zult merken dat er verrassend veel goede bedoelingen in jullie gezin aanwezig zijn, onder gedrag wat mogelijk niet zo positief lijkt. Als je daar weer zicht op krijgt, kan het gevoel van verbondenheid weer groeien en kunnen jullie onderlinge relaties weer een stootje hebben. 
De gesprekken duren 90 min. en vinden plaats in Leiden, op maandag(avond), dinsdag(avond) en vrijdag dinsdag en donderdag, ook 's avonds. Hoeveel gesprekken jullie nodig hebben bepalen we in overleg.